Skład: 50% Indyk (w tym ok. 2/3 mięso mięśni i serca ok 1/3 wątroba i szyjki), 20% Tuńczyk, 28,8% wywar własny z mięsa, 1% minerały, 0,2% olej z ostropestu.
Składniki analityczne: białko 10,2%, tłuszcz 6,2%, popiół surowy 2,6%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 80%.
Zrównoważony stosunek wapń/fosfor 1,15/1 (0,30%/0,26%).
Wartość energetyczna: 95,96 Kcal/100g, 401,53 kJ/100g
Dodatki żywnościowe ważne dla fizjologii odżywiania/kg: witamina E 33 IE, cynk jako siarczan cynku, monohydrat 16,5 mg, mangan jako siarczan manganu (II), monohydrat 3,3 mg, jod jako jodan wapnia 0,825 mg, Tauryna 2000 mg, miedź jako siarczan miedzi 1 mg, Biotyna 330 µg.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.