Skład: 70% Jagnięcina (w tym ok. 2/3 mięso mięśni i serca, ok. 1/3 wątroba i płuca), 28,8% wywar własny z mięsa, 1% minerały, 0,2% olej z ostropestu.
Składniki analityczne: białko 10,8%, tłuszcz 7,2%, popiół surowy 3%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 75%.
Zrównoważony stosunek wapń/fosfor 1,06/1 (0,35%/0,33%).
Wartość energetyczna: 117,65 Kcal/100g, 492,27 kJ/100g.
Dodatki żywnościowe ważne dla fizjologii odżywiania/kg: witamina D3 220 I.U., witamina E 22 I.U., cynk jako siarczan cynku monohydrat 27,5 mg, mangan jako siarczan manganu(II) monohydrat 1,5 mg, jod jako jodan wapnia 83 mg, Tauryna 2000 mg, Biotyna 330 mcg.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.